Brand Bútor, házikó ágyak egyedi méretben is.

Tervezze meg gyermeke álmai házikó ágyát, és mi elkészítjük. Gyermekbútort szeretne válasszon minket, egyedi elképzeléseit megvalósítjuk.

Kapcsolat

Üzemeltető:
Varga Viktória 

Kőrisfa-Bama Kft

Cégjegyzékszám: 13-09-196846 

Adószám: 26599029-2-13

Telefon:
+36 30/370-68-57

 

E-mail:

info.brandbutor@gmail.com

 

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap
8.00 - 17.00
(Előre egyeztetett időpontban)

 

Hasznos oldalak:

kert.lap.hu
virag.lap.hu
viragtarto.lap.hu

Megosztás

Szolgáltatások

Fából minőségi kiegészítőket!

fa virágládák A fából készült tárgyak, bútorok, díszek sosem mennek ki a divatból. Egyszerűen azért megunhatatlanok, mert természetességükben, keresetlen szépségükben mindenhová tökéletesen illenek, natúr színekben, vagy festve is egyszerre praktikusak és gyönyörűek.

Mi is osztjuk ezt a nézetet, nem véletlenül foglalkozunk mindennel, ami fa. Készítünk fa virágládákat, előtetőket, kúszórácsokat, minden olyan kiegészítőt, ami a balkont, a teraszt szebbé varázsolja. A valódi fenyőből készült kerti kiegészítők megkapóbb, természetesebb megjelenést kölcsönöznek bármely otthonnak.

A kerti kiegészítők mellett kutyaházakat is gyártunk, így fordulhat hozzánk akkor is, ha házi kedvence számára szeretne az udvaron egy megbízható menedéket. A sornak még nincs vége, hiszen öntözőrendszereket is forgalmazunk, de vásárolhat tőlünk kerti faházat is! Amennyiben hozzánk fordul és minket választ, egy helyről beszerezheti a kert, az udvar díszeit és hasznos kiegészítőit!

Keressen minket elérhetőségeinken és vásároljon minőségi termékeinkből!

Az előtetőkről bővebben

A legtöbb épület, családi ház esetében a bejárati ajtók ki vannak téve a különböző, szélsőséges időjárási tényezőknek, ami nemcsak az ajtók szerkezetének nem tesz jót, hanem az ingatlantulajdonosoknak is kellemetlen, ha hosszasan kell időzniük a bejárat előtt. Ahhoz, hogy mindig védelem alatt álljon az épület legfőbb része, érdemes előtetőt gyártatni a homlokzatra.

Az előtetők használatát befolyásolja a bejárat tájolása, az uralkodó szélirány és nem utolsó sorban a tető mérete is. Mind közül a tájolás az, ami a legfontosabb szempont, mert az előtetőnek az árnyékoló hatását is célszerű kihasználni, így teljeskörű védelmet nyújthat. Ahhoz, hogy az árnyékolás megfelelő legyen, mindenképp oda kell figyelni az előtető méretére, akkor ideális, ha kellően széles és minél messzebbre kinyúlik a homlokzat elé.

Ha Ön is szeretné megfelelő eszközzel védeni a bejáratot, készíttessen előtetőt profi szakembereinkkel! Ossza meg velünk elképzeléseit, a színvonalas szolgáltatást garantáljuk!

Kocsibeálló: védelem az autónak

Egy autóra nem csupán az utakon, vezetés közben kell vigyázni, parkolás közben is leselkednek rá az épségét, szépségét kockáztató veszélyek. Amikor napközben az utcán parkolunk, nem mindig választhatjuk meg, hol álljon autó, hogy minden rizikótól megóvjuk, otthon viszont kialakíthatunk egy olyan kocsibeállót, amilyet csak szeretnénk.

Keressen minket bizalommal, és rendelje meg saját, egyedi kocsibeállóját, hiszen mi segíteni tudunk abban, hogy az otthona közelében leparkolt autó megfelelő védelmet élvezzen! A kocsibeálló elsősorban melegebb évszakokban ajánlott, hiszen a fagyban kint hagyott autó károkat szenvedhet, ám csapadékos időben is remek megoldást kínál a szerkezet. A tető ugyanakkor nem csak a napsütés és a csapadék ellen véd, felfogja a lehulló faleveleket, a bogarak, madarak sem szennyezhetik be olyan könnyen a szélvédőt és a napnak sem engedi, hogy felhevítse az utasteret vagy a motorháztetőt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, rendeljen mutatós és praktikus kocsibeállót!

Miért döntsön a fa virágládák mellett?

Rajong a kertészkedésért és a növényekért? Szeretne esztétikus környezetet varázsolni a kertbe? Növényeinek a legjobbat nyújtaná annak érdekében, hogy mindig tündökölhessenek? Ha a kérdésekre igennel felelt, biztos, hogy a tavaszi időszak kezdetekor szüksége lesz fa virágládákra!

A fa virágládákkal tökéletes körülményeket teremthet növényei számára, ennek köszönhetően egészségesen tudnak fejlődni, ráadásul termékeink olyan esztétikus, lenyűgöző küllemmel rendelkeznek, amivel kertje összképét is feldobhatja. A nálunk megvásárolható fa virágládák minőségi alapanyagokból készülnek és a legfőbb előnyük, hogy akár a saját igényeknek megfelelően, egyedi elképzelések szerint is legyártjuk őket. Így olyan fa virágládára tehet szert, amire valójában szüksége van, ezáltal a hosszú távú befektetés is garantált!

Készüljön már most a tavaszra, rendelje meg az Ön számára tökéletes fa virágládákat tőlünk! Bátran keressen fel minket elérhetőségeinken, és ossza meg velünk elképzeléseit!

Tároló egyszerűen: kedvező kerti faház árak!

Tároló egyszerűen: kedvező kerti faház árak!Nem tudja, hol tárolja a kerti szerszámait, hogyan óvja meg az eszközöket a kedvezőtlen időjárással és a betolakodókkal szemben? Egy kerti faház egy csapásra megoldja ezeket a problémákat!

Keressen minket bizalommal, és tudjon meg mindent a kerti faházak áráról, méretéről és alkalmazási lehetőségeiről! Galériában tájékozódhat már elkészült kerti faházak kapcsán, és ötleteket meríthet, hogy olyan tároló tulajdonosa lehessen, ami a legjobban képes kiszolgálni az igényeit!

Minden kerti faház árát igyekszünk kedvezően alakítani, úgy, hogy arányos legyen azok értékével. Minőségi faanyagból dolgozunk, a kerti faházakat hajópadlóval, mennyezettel, festve és impregnálva is készíthetjük.  Amennyiben egyedi elképzelései vannak, nem jelent akadályt, teljesíteni tudjuk rövid határidő alatt, ám ez módosíthatja a kerti faház árat.

Megadott elérhetőségeinken bármikor felkereshet minket, és kérhet árajánlatot kerti faház készítésére, pontos információkkal szolgálunk kerti faházaink áráról és a gyártás részleteiről!

 

 

Hogyan térül meg az előtető ára?

Hogyan térül meg az előtető ára?Az előtető egy olyan kiegészítő eleme a háznak, ami nagyon hasznos, sok bosszúságtól megkíméli a lakókat, viszont nem kell rá sokat költeni. Bizonyára mindenkinek ismerős az érzés, amikor felhőszakadás közben érünk haza, és egyszerre kell az esernyővel boldogulni, előkeresni a kulcsot, kinyitni az ajtót, és ha még csomagok is vannak nálunk, szinte biztos, hogy elázunk, mire beérünk. Ennek kiküszöbölése lehetséges az előtetővel, hiszen alatta állva már nem ázunk meg, nyugodtan lehet kulcsot keresgélni.

Az előtető ára ugyanakkor megfizethető, nem terheli meg a családi kasszát. Továbbá, érdemes beleszámítani, hogy mivel védi a bejárati ajtót, meghosszabbítja annak élettartamát is, aminek kicserélése többszöröse az előtető árának. Fontos azonban, hogy az előtető készítését megbízható szakemberre bízzuk, mert ez esetben a kontár munka könnyen balesetveszélyessé válhat.

Szeretné, ha előtető védené a bejáratot? Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje ajánlatunkat még ma! Nálunk kedvező előtető árak várják, hiszen szerintünk mindenkit megillet a védelem!

 

 

Kocsibeállóval a felforrósodó utastér ellen

Kocsibeállóval a felforrósodó utastér ellenTombol a nyár, egyre melegebb van, és ilyenkor érdemes egy kicsit jobban odafigyelni szervezetünkre. Minden évben sokat hangsúlyozzák a szakemberek, hogy a tűző napon hagyott autó nagyon gyorsan felforrósodik, és ez a bent hagyott gyermek vagy kiskedvenc életét veszélyezteti. Természetesen vannak olyan esetek, amikor nincs lehetőségünk árnyékba állni, ilyenkor senkit ne hagyjunk az autóban! Azonban az otthoni parkolás során könnyen védekezhetünk a forróság ellen kocsibeálló építésével.

A kocsibeálló mindig biztosítja a nap elleni védelmet autójának, és így a legnagyobb nyári hőségben sem kell felforrósodott autóval elindulnia. A nagy forróság ugyanis már rövid idő alatt is jelentős károkat tud okozni a szervezetben, és kiemelt veszélyben vannak az idősek és a kisgyerekek. A kocsibeálló ráadásul egy esetleges jégeső ellen is kellő védelmet biztosít a járműnek.

Szeretné, ha már idén nyáron elkerülhetné az autó felforrósodását az otthoni parkolás során? Válasszon egyszerű megoldást, és keressen minket bizalommal kocsibeállóval kapcsolatban!