Brand Bútor, házikó ágyak egyedi méretben is.

Tervezze meg gyermeke álmai házikó ágyát, és mi elkészítjük. Gyermekbútort szeretne válasszon minket, egyedi elképzeléseit megvalósítjuk.

Kapcsolat

Üzemeltető:
Varga Viktória 

Kőrisfa-Bama Kft

Cégjegyzékszám: 13-09-196846 

Adószám: 26599029-2-13

Telefon:
+36 30/370-68-57

 

E-mail:

info.brandbutor@gmail.com

 

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap
8.00 - 17.00
(Előre egyeztetett időpontban)

 

Hasznos oldalak:

kert.lap.hu
virag.lap.hu
viragtarto.lap.hu

Megosztás

Faház

Nézze meg minőségi faházainkat!

Nézze meg minőségi faházainkat!

Milyen tényező befolyásolja a kerti faházak árát?

Milyen tényező befolyásolja a kerti faházak árát?Mostanság egyre több nyaraló, vagy családi ház közvetlen környezetében találkozhatnak az emberek kerti faházakkal, ami nem véletlen, ugyanis rendkívül praktikusak, és kiváló tárolási lehetőséget biztosítanak tulajdonosaiknak. Mielőtt Ön is kedvet kapna beszerzésükhöz, fontos figyelembe vennie egy fontos tényezőt a kerti faházak árát illetően, így nem érheti meglepetés a végösszeg kifizetésekor.

A kerti faházak árát elsősorban a méretük befolyásolja. Értelemszerűen a legkisebb típusok rendelkeznek a legalacsonyabb árral, míg a nagyobb, tágasabb terű házakért mélyen a pénztárcába kell nyúlniuk a vásárlóknak. A mérethez szorosan szoktak kapcsolódni a plusz igények, például a teraszok megléte, vagyis ezeknek is megvan az áruk, tehát extra kiegészítők esetében is nő a házak értéke. Emellett az anyaguk is hatással van az árra; a drágább alapanyag drágább terméket eredményez.

Ha további kérdései lennének a kerti faházak árával kapcsolatban, vagy szeretne Ön is egyet, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!